Gebiedstransformatie

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Wilt u graag een gebiedstransformatie uitvoeren op een bepaalde locatie? Dan is het zaak dat u dit op de juiste wijze doet. U wilt immers wel dat het gebied zowel op de korte als lange termijn aan de behoeften van uzelf en anderen blijft voldoen. Daarom schakelt u IMOSS uit Amersfoort in. Wij ondersteunen u op deskundige wijze en houden te allen tijde uw belangen in de gaten. Zo zorgen onze experts voor een oplossing op maat.

Wilt u graag een gebiedstransformatie uitvoeren op een bepaalde locatie?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Wij onderzoeken de mogelijkheden voor een gebiedstransformatie voor u

Een gebiedstransformatie draait om het maken van aanpassingen met het oog op de toekomst. Dat klinkt eenvoudig, maar het is erg veelomvattend. Zeker de transformatie van een stad is vaak erg complex. Daarom is het verstandig om onze professionals onderzoek uit te laten voeren naar de transformatiepotentie. Zo krijgt u een indicatie van het perspectief en de mogelijkheden voor de gebiedstransformatie. Bij een stedelijke transformatie is duurzaamheid een belangrijke factor en deze nemen wij dan ook zeker mee in ons haalbaarheidsonderzoek. Hierbij staat ook klimaatadaptatie centraal, omdat de stad zowel voor mens als natuur ruimte moet bieden.

Krijg inzicht in het perspectief voor uw gebied

Schakel ons in als u de mogelijkheden op het gebied van gebiedstransformatie wilt laten onderzoeken voor uw project. U krijgt inzicht in het perspectief en u wordt voorzien van een professionele gebiedsvisie. Heeft u nog vragen? Stel ze dan via het telefoonnummer 033 448 15 46 of e-mailadres info@imoss.nl. Tevens kunt u ons contactformulier invullen.