Klimaatadaptatie Utrecht

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Klimaatadaptatie door onze professionals nabij Utrecht

Wilt u uw project klimaatbestendig laten maken door middel van klimaatadaptie, door een bedrijf in regio Utrecht en Amersfoort? IMOSS staat graag voor u klaar met haar diensten. Door klimaatadaptatie goed in te zetten, biedt dit diverse kansen voor uw stad. Een stad wordt gezonder en plezieriger door de juiste balans tussen mens en natuur te vinden.

Heeft u interesse?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

De voordelen van klimaatadaptatie door ons bureau in Amersfoort, nabij Utrecht

Als u ons bureau in Amersfoort (nabij Utrecht) inschakelt voor klimaatadaptatie, profiteert u van diverse voordelen. Zo ontstaat door een toevoeging van groen en water meer biodiversiteit. Hierdoor is er minder stikstof in de lucht en neemt het zuurstofgehalte toe. Daarnaast is het door de juiste klimaatadaptatie in de zomer koeler, is er minder verdroging en geen wateroverlast. Verder zorgt het voor een daling in het energieverbruik en wordt de circulaire economie hersteld. Door IMOSS uit Amersfoort in te schakelen voor de juiste klimaatadaptie, bijvoorbeeld in Utrecht, profiteert u van al deze voordelen. Bekijk onze projecten om ons voorgaande vakwerk te bekijken.

Schakel ons in voor uw project

IMOSS houdt bij een gebiedsontwikkeling of een ander project altijd rekening met duurzaamheid. Duurzame gebiedsontwikkeling en klimaatadaptatie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Tijdens elk project kijken we naar alle factoren die invloed hebben op de omgeving. Klimaatadaptatie is hier een groot onderdeel van. Op deze manier is het ontwerp of plan in harmonie met haar omgeving. Zo wordt u gegarandeerd dat de plek ook in de toekomst van meerwaarde blijft voor de generaties die na ons komen. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem contact met ons op via 033 448 15 46 of info@imoss.nl.