Klimaatadaptatie door onze professionals nabij Utrecht

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Wilt u uw project klimaatbestendig laten maken aan de hand van klimaatadaptatie door een bedrijf in regio Utrecht? IMOSS staat graag voor u klaar met haar diensten. Door klimaatadaptatie goed in te zetten, biedt dit diverse kansen voor uw stad. Een stad wordt gezonder en plezieriger door de juiste balans tussen mens en natuur te vinden.

Wilt u uw project klimaatbestendig laten maken aan de hand van klimaatadaptatie door een bedrijf in regio Utrecht?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

De voordelen van klimaatadaptatie door ons bureau nabij Utrecht

Als u ons bureau in Amersfoort, vlak bij Utrecht, inschakelt voor klimaatadaptatie, profiteert u van diverse voordelen. Zo ontstaat door een toevoeging van groen en water meer biodiversiteit. Hierdoor is er minder stikstof in de lucht en neemt het zuurstofgehalte toe. Daarnaast is het door de juiste klimaatadaptatie in de zomer koeler, is er minder verdroging en geen wateroverlast. Verder zorgt het voor een daling in het energieverbruik en wordt de circulaire economie hersteld. Door ons in te schakelen voor de juiste klimaatadaptatie, bijvoorbeeld in Utrecht, profiteert u van al deze voordelen. Bekijk onze projecten om ons voorgaande vakwerk te bekijken.

Schakel ons in voor uw project

Wij houden bij elk project rekening met duurzaamheid. Duurzame gebiedsontwikkeling en klimaatadaptatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We kijken telkens naar alle factoren die invloed hebben op de omgeving, zoals het invoeren van duurzame mobiliteitsoplossingen. We doen er alles aan om het ontwerp of plan in harmonie met haar omgeving te brengen. Heeft u hier vragen over of wilt u onze hulp inschakelen? Neem contact met ons op door te bellen naar 033 448 15 46 of te e-mailen naar info@imoss.nl.