Een gebiedsvisie laten opstellen in regio Utrecht

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Heeft u behoefte aan een gebiedsvisie voor een gebied in bijvoorbeeld Utrecht? IMOSS helpt u bij het opstellen hiervan. Onze professionals zijn graag het verlengstuk van uw bedrijf en helpen u op professionele wijze. Hierbij staat een persoonlijke werkwijze centraal. Wij houden te allen tijde uw belangen in de gaten en zorgen dat uw behoeften worden vervuld.

Heeft u behoefte aan een gebiedsvisie voor een gebied in bijvoorbeeld Utrecht?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Een gebiedsvisie als basis voor uw project in of nabij Utrecht

Bij bepaalde ontwikkelingen is een gebiedsvisie nodig. Wellicht heeft u een gebiedsvisie nodig met als doel om politiek of maatschappelijk draagvlak te creëren voor een project in of nabij Utrecht. Wij helpen u hierbij en stellen – als onderdeel van een gebiedsvisie – kaders vast waarbinnen mogelijkheden liggen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Wanneer u ons bureau in Amersfoort, nabij Utrecht, inschakelt voor een gebiedsvisie, beschikt u bovendien over een basis voor een bestemmingsplan of stedenbouwkundig ontwerp.

Benader ons voor meer informatie

Wanneer u een gebiedsvisie wilt op laten stellen voor een project in regio Utrecht of behoefte heeft aan advies hierbij, staan wij voor u klaar. Wij hebben in het verleden al voor diverse projecten een gebiedsvisie uitgevoerd, maar ook een omgevingsvisie opstellen voeren wij graag voor u uit. Bent u benieuwd wat dit inhoudt of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bel dan naar 033 448 15 46 of stuur een e-mail naar info@imoss.nl.