Werken bij

Het Nederland van morgen, dat is waar wij dag in dag uit hard aan werken! Dit doen we vooral samen, zowel met de opdrachtgever als met elkaar. Het bureau staat onder leiding van Serge Vonk en Tijl Hekking en we werken aan projecten op het gebied van stedenbouw, landschapsarchitectuur, buitenruimte en procesmanagement. Je komt te werken in een hecht allround team van adviseurs en ontwerpers, waarbij iedereen gelijkwaardig input levert aan een project. Voor een project werken we met een compact team, aangevuld met experts uit ons netwerk.

Werkcultuur bij IMOSS

Er wordt hard gewerkt en dagelijks verbeteren we onszelf, iedereen voelt zich verantwoordelijk om een mooi project op te leveren. Die verantwoordelijkheid vormt de basis bij het werken bij IMOSS. Sinds de introductie van het IMOSS Individueel Keuze Budget (IKB) is iedereen vrij om, met het ter beschikking gestelde persoonlijke budget, arbeidsvoorwaarden in te kopen op basis van eigen persoonlijke behoefte en voorkeuren. Samen zijn we verantwoordelijk voor de deadlines, maar dat betekent ook dat er ruimte is voor een potje tafelvoetbal en/of een borrel. Ontspanning is dus ook belangrijk, sowieso gaan we één keer per jaar met het gehele team op buitenland excursie, enerzijds om de nodige inspiratie op te doen, maar uiteraard ook om het gezellig met elkaar te hebben, lekker te eten en lekker te drinken. Tussendoor gaan we ook graag op excursie in Nederland, ook hier zijn we gezamenlijk verantwoordelijk, we waarderen het als iemand zelf het initiatief neemt.

kom ook bij ons werken!

Ben jij degene die ons team komt versterken met jouw expertise en enthousiasme?

Vacature Communicatie/PR expert (parttime)

Jij bent een gedreven communicatie-expert die ons bureau graag optimaal laat zien aan de buitenwereld. Jij voelt je thuis in de creatieve industrie en werkt graag in een jong team van professionals. Herken jij je in deze punten? Dan maken...

Meer informatie
Vacature Senior Stedenbouwkundige

“Leidende rol waarin complexe vraagstukken integraal worden vertaald naar duurzame oplossingen én de mogelijkheid om de toekomstige strategie en inhoudelijke profilering van ons bureau mede te helpen bepalen.” 

Meer informatie
Vacature Landschapsarchitect

Amersfoort (op loopafstand van CS), 32-40 uur “Leidende rol waarin complexe vraagstukken integraal worden vertaald naar duurzame oplossingen én de mogelijkheid om de toekomstige strategie en inhoudelijke profilering van ons bureau mede te helpen bepalen.”

Meer informatie
Vacature Technisch ontwerper buitenruimte

Amersfoort (op loopafstand van CS), 32-40 uur “Meewerken aan complexe vraagstukken die op integrale wijze worden omgezet in ontwerpen die niet alleen mooi zijn maar ook realiseerbaar, toekomstgericht en duurzaam.”

Meer informatie
Stagiaire (HBO/WO)

Heb jij altijd al in een enthousiast en dynamisch team willen werken aan de stedenbouwkundige opgaves van morgen? Dan vind je op een steenworp afstand van Amersfoort CS ons bureau in een historisch industrieel pand van de NS.

Meer informatie
Open sollicitatie

Ben jij overtuigd van jouw expertise en dat je onmisbaar bent voor het team van IMOSS neem dan contact op.

Meer informatie