Werken bij

Het Nederland van morgen, dat is waar wij dag in dag uit hard aan werken! Dit doen we vooral samen, zowel met de opdrachtgever als met elkaar. Het bureau staat onder leiding van Serge Vonk, Joram van Otterloo en Tijl Hekking en we werken aan projecten op het gebied van stedenbouw, landschapsarchitectuur, buitenruimte en procesmanagement. Je komt te werken in een hecht allround team van adviseurs en ontwerpers, waarbij iedereen gelijkwaardig input levert aan een project. Voor een project werken we met een compact team, aangevuld met experts uit ons netwerk.

Werkcultuur bij IMOSS

Er wordt hard gewerkt en dagelijks verbeteren we onszelf, iedereen voelt zich verantwoordelijk om een mooi project op te leveren. Die verantwoordelijkheid vormt de basis bij het werken bij IMOSS. Zo gaan wij niet uit van een vast aantal vakantiedagen, maar wordt er vakantie opgenomen in overleg, “onbeperkt”. Een werkdag verloopt op dezelfde wijze, samen zijn we verantwoordelijk voor de deadlines, maar dat betekent ook dat er ruimte is voor een potje tafelvoetbal en/of een borrel. Ontspanning is dus ook belangrijk, sowieso gaan we één keer per jaar met het gehele team op buitenland excursie, enerzijds om de nodige inspiratie op te doen, maar uiteraard ook om het gezellig met elkaar te hebben, lekker te eten en lekker te drinken. Tussendoor gaan we ook graag op excursie in Nederland, ook hier zijn we gezamenlijk verantwoordelijk, we waarderen het als iemand zelf het initiatief neemt.

kom ook bij ons werken!

Ben jij degene die ons team komt versterken met jouw expertise en enthousiasme?

Vacature Stedenbouwkundige/ Landschapsarchitect

Vanwege een groot aantal mooie en langlopende opgaves zijn wij opzoek naar een stedenbouwkundige en/of landschapsarchitect.

Solliciteren
Vacature ontwerper stedenbouw/landschap (of PEP traject)

Vanwege een groot aantal mooie en langlopende opgaves zijn wij opzoek naar een ontwerper stedenbouw/landschap.

Solliciteren
Vacature Ontwerper openbare ruimte

Vanwege een groot aantal nieuwe en mooie opgaves en onze ambitie om nadrukkelijk een rol te spelen in de toekomst van Nederland zijn we op zoek naar een ontwerper openbare ruimte!

Solliciteren
Stagiaire (HBO/WO)

Voor ons bureau zijn we twee maal per jaar op zoek naar stagiaires (m/v) die ons team komen versterken. Wij zijn een flexibel team dat met elkaar overlegt, brainstormt en elkaar ondersteunt wanneer dat nodig is. Het leuke aan deze manier...

Solliciteren
Open sollicitatie

Ben jij overtuigd van jouw expertise en dat je onmisbaar bent voor het team van IMOSS neem dan contact op.

Solliciteren