Stedelijke herstructurering in de Randstad

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Wilt u een ontwerp laten maken voor een stedelijke herstructurering in de Randstad? IMOSS uit Amersfoort staat voor u klaar. Wij onderzoeken bij een stedelijke herstructurering eerst de potentie van het gebied om u vervolgens een mooi perspectief aan te bieden. Of dit nu om subtiele of radicale aanpassingen gaat: we maken een passend ontwerp waarbij we het beste voor het gezamenlijk belang nastreven.

Wilt u een ontwerp laten maken voor een stedelijke herstructurering in de Randstad?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Onze aanpak bij stedelijke herstructurering in de Randstad

Wanneer u ons bedrijf in de Randstad inschakelt voor een stedelijke herstructurering, gebruiken we een werkwijze die past bij de plek en het project. Ieder project is uniek en vereist een eigen aanpak en werkwijze. Daarnaast plaatsen we de omgeving ook in een historische context, zodat we die mee kunnen nemen en er geen cultuurhistorie verloren gaat. Dit grondige en diepgaande onderzoek doen we voorafgaand aan het ontwerp en presenteren we vervolgens helder en duidelijk. U schakelt ons dus ook in wanneer u niet wilt dat de cultuurhistorische waarde verloren gaat.

Samen kijken we naar de mogelijkheden

IMOSS hanteert een brede scope. In samenwerking met stakeholders helpen we mee waar nodig en hebben we oog en begrip voor politieke verhoudingen. Nadat de mogelijkheden in kaart gebracht zijn, stellen we samen een ontwikkelstrategie op. Door samen te werken met verschillende disciplines maken we dit mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw project

Wilt u gebruikmaken van onze diensten voor stadsontwikkeling of stedelijke herstructurering in de Randstad? Of heeft u vragen over ons bedrijf en onze diensten en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 033 448 15 46 of te e-mailen naar info@imoss.nl.