Stedelijke transformatie

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Wilt u een ontwerp laten maken voor een stedelijke transformatie of herstructurering? IMOSS uit Amersfoort staat voor u klaar. Wij onderzoeken bij een stedelijke transformatie of herstructurering eerst de potentie van het gebied om er vervolgens een mooi perspectief aan te bieden. Of dit nou om subtiele of radicale aanpassingen gaat; u kunt bij ons terecht voor een passend ontwerp waarbij we een gezamenlijk belang nastreven.

Heeft u interesse?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Onze aanpak bij stedelijke transformatie en herstructurering

Wanneer u IMOSS uit Amersfoort inschakelt voor een stedelijke transformatie of herstructurering, gebruiken we een werkwijze die past bij de plek en het project. Volgens ons is ieder project namelijk uniek en vereist het een eigen aanpak en werkwijze. Daarnaast willen we ook een historische context van de omgeving, zodat we die mee kunnen nemen en er geen cultuurhistorie verloren gaat. Dit grondige en diepgaande onderzoek doen we voorafgaand aan het ontwerpen en presenteren we vervolgens helder en duidelijk. U schakelt ons dus ook in wanneer u niet wilt dat cultuurhistorische waarde verloren gaat.

Samen kijken we naar de mogelijkheden

IMOSS hanteert een brede scope. In samenwerking met stakeholders helpen we mee waar nodig en hebben we hierbij oog en begrip voor politieke verhoudingen. Nu de mogelijkheden in kaart gebracht zijn, stellen we een ontwikkelstrategie samen. Door samen te werken met verschillende disciplines maken we dit mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw project

Wilt u gebruik maken van onze diensten voor een stedelijke transformatie, zoals stadsontwikkeling, of herstructurering? Of heeft u vragen over ons bedrijf of onze diensten en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via 033 448 15 46 of via info@imoss.nl.