Ruimtelijke ontwikkeling vanuit Amersfoort

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Wilt u een creatief maar realistisch plan laten maken voor de ruimtelijke ontwikkeling van een gebied, door onze professionals in Amersfoort? Schakel dan IMOSS in voor professionele ruimtelijke ordeningsplannen. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise. Voor ruimtelijke ontwikkeling gaan we een proces in waarbij de leefruimte planmatig benutten en inrichten. Hierbij houden we uiteraard rekening met individuele én gemeenschappelijke belangen.

Wilt u een creatief maar realistisch plan laten maken voor de ruimtelijke ontwikkeling van een gebied, door onze professionals in Amersfoort?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Diverse projecten voor ruimtelijke ontwikkeling vanuit ons bureau

Het is bij een plan voor duurzame ruimtelijke ontwikkeling erg belangrijk dat we de samenleving en de ruimte op een zo goed mogelijke manier aan elkaar aanpassen, zowel voor de binnen als buitenruimte. Vragen die bij het opstellen van ruimtelijke ordeningsplannen van belang zijn, zijn onder andere: wie is de doelgroep, wie gaat er wonen, wie gaat er recreëren en wie gaat er verblijven? Daarnaast is het voor IMOSS in Amersfoort van groot belang om klimaatadaptatie en duurzaamheid mee te nemen bij een project of plan voor ruimtelijke ontwikkeling. De specialisten in landschapsarchitectuur houden rekening met alle factoren om ruimtelijke ordeningsplannen op de stellen die exact passen bij uw situatie.

Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden

Wilt u IMOSS graag een plan voor ruimtelijke ontwikkeling of binnenstedelijke ontwikkeling op laten stellen? Of heeft u vragen over onze diensten omtrent ruimtelijke ordening en onze werkwijze bij het opstellen van ruimtelijke ordeningsplannen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden van een landschapsontwerp te bespreken. We voorzien u graag van antwoorden op al uw vragen. U bereikt ons door te bellen naar 033 448 15 46 of door een e-mail te sturen naar info@imoss.nl. Onze specialisten vertellen u graag meer over hoe wij hoogwaardige ruimtelijke ordeningsplannen voor u opstellen.