Landschapsarchitectuur in regio Amersfoort

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Wij geven de oplossingen voor de landschapsarchitectuur van uw project in regio Amersfoort en Utrecht. IMOSS staat voor u klaar om te werken naar een gezamenlijk belang voor optimale leefomstandigheden. Wij vinden de balans tussen de bebouwde en openbare ruimte door middel van onze landschapsarchitectuur.

Bent u geïnteresseerd in onze landschapsarchitectuur, die we realiseren vanuit ons bureau in Amersfoort?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Wij realiseren een optimale landschapsarchitectuur

Het plannen en transformeren van de ruimtelijke indeling van een gebied is een van onze specialiteiten. Als u ons betrouwbare bedrijf inschakelt voor het ontwerpen van een plan voor landschapsarchitectuur en ruimtelijke ordening, bent u verzekerd van snel resultaat waarbij alle invloeden in beschouwing zijn genomen. Zo houden we rekening met duurzaamheid, klimaatadaptatie en natuurlijk de huidige wet- en regelgeving. We werken met drie thema’s die we in onze projecten samenbrengen:

  • Duurzame gebiedsontwikkeling
  • Transformatie van de stad
  • Verblijven en verbinden

Aan de hand van deze thema’s stellen we een plan op voor de landschapsarchitectuur van uw project. Zo vinden we de best mogelijke vormgeving voor uw project, waarbij we rekening houden met diverse factoren en samenwerken met diverse stakeholders. Deze stakeholders kunnen bewoners zijn, maar ook partners en experts, bijvoorbeeld op het gebied van historie en klimaat.

Vraag naar de mogelijkheden voor landschapsarchitectuur in regio Utrecht

Bent u geïnteresseerd in onze landschapsarchitectuur, die we realiseren vanuit ons bureau in Amersfoort? Of heeft u vragen over de werkwijze van ons bedrijf? Neem dan gerust contact op met onze enthousiaste medewerkers voor meer informatie over groene stadsplanning. U bereikt ons door te bellen naar 033 448 15 46 of door te e-mailen naar info@imoss.nl.