Oplossingen voor landschapsarchitectuur

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf in regio Amersfoort en Utrecht dat met creatieve en realistische oplossingen komt voor de landschapsarchitectuur van uw project? IMOSS staat graag voor u klaar om te streven naar een gezamenlijk belang. Wij zoeken de perfecte balans tussen de bebouwde en de openbare ruimte door middel van onze landschapsarchitectuur.

Heeft u interesse?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Wij realiseren een optimale landschapsarchitectuur vanuit Amersfoort, nabij Utrecht

 

 

Het plannen en transformeren van de ruimtelijke indeling van een gebied is een van onze specialiteiten. Als u IMOSS uit Amersfoort (nabij Utrecht) inschakelt voor het ontwerpen van een plan voor landschapsarchitectuur, bent u verzekerd van een snel resultaat waarbij alle invloeden in beschouwing zijn genomen. Zo houden we rekening met duurzaamheid, klimaatadaptatie en natuurlijk de huidige wet- en regelgeving. We werken met drie thema’s die we in onze projecten samenbrengen:

  • Duurzame gebiedsontwikkeling
  • Transformatie van de stad
  • Verblijven en verbinden

Aan de hand van deze thema’s stellen we een plan op voor de landschapsarchitectuur van uw project. Zo vinden we de best mogelijke vormgeving voor uw project, terwijl we rekening houden met diverse factoren en samenwerken met diverse stakeholders. Deze stakeholders kunnen bewoners zijn, maar ook partners en experts, bijvoorbeeld op het gebied van historie en klimaat.

Neem vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te bespreken

Bent u geïnteresseerd in onze landschapsarchitectuur, die we realiseren vanuit ons bureau in Amersfoort, nabij Utrecht? Of heeft u vragen over onze diensten of ons bedrijf? Neem dan gerust contact op met onze professionele medewerkers. U bereikt ons door te bellen naar 033 448 15 46 of door te e-mailen naar info@imoss.nl.