Duurzame ruimtelijke ontwikkeling

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Duurzame ruimtelijke ontwikkeling is erg ruim en veelomvattend en daarom is het verstandig dat u een expert inschakelt die u hierbij ondersteunt. IMOSS, gevestigd in Amersfoort, staat u graag bij met oplossingen op maat. Wij zijn een creatief adviesbureau dat zorgvuldig kijkt naar uw situatie en u helpt om uw project op de juiste wijze uit te voeren.

Bent u benieuwd hoe wij u ondersteunen op het gebied van duurzame ontwikkeling?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Uw verlengstuk bij duurzame ruimtelijke ontwikkeling

De effecten op het natuur en milieu zijn erg belangrijk bij duurzame ruimtelijke ontwikkeling. Het doel is om een strategie voor de lange termijn te bepalen. Vooral in steden liggen er veel mogelijkheden op het gebied van duurzame ruimtelijke ontwikkeling. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan duurzame energie, veiligheid en mobiliteitsoplossingen. Doordat wij uitgebreid met u samenwerken, helpen wij u de stadsontwikkeling op duurzame wijze vorm te geven. Hierbij treden wij op als verlengstuk van uw bedrijf en hebben wij hetzelfde doel voor ogen: ruimtelijke ontwikkeling op duurzame wijze.

Ga met onze professionals in gesprek

Bent u benieuwd hoe wij u ondersteunen op het gebied van duurzame ontwikkeling? Ga dan eens met onze professionals in gesprek. Zij vertellen u alles over de werkzaamheden van IMOSS en schetsen een beeld van eerdere projecten. Wilt u graag een afspraak inplannen of heeft u nog vragen? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar info@imoss.nl. Telefonisch contact opnemen kan ook, hiervoor belt u naar 033 448 15 46.