Dé stedenbouwkundig expert

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

IMOSS in Amersfoort is een stedenbouwkundig expert. Ons advies- en ontwerpbureau helpt u bij uw stedenbouwkundig project of plan. We voorzien u van advies of werken een compleet plan voor u uit. Bespreek uw wensen voor het betreffende gebied en wij geven de gewenste ontwikkeling weer. Hierbij houden we rekening met diverse factoren, zoals ruimtegebruik, de infrastructuur en het groen en water.

Heeft u interesse?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Een stedenbouwkundig project of plan opzetten

Wanneer u ons inschakelt voor een stedenbouwkundig plan, zetten we dit voor een groot project op in bouwfasen. Voor een kleiner project in stedenbouw stellen we het plan in één keer op voor het hele gebied. We leggen diverse zaken vast wanneer u ons inschakelt voor een stedenbouwkundig ontwerp. Zo kijken we onder andere naar de verkeersontsluiting, wandel- en fietsroutes, duurzaamheidsmaatregelen, plein- en parkontwerp, parkeeroplossingen en nog veel meer.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het opstellen van een stedenbouwkundig plan, project of ontwerp door IMOSS in Amersfoort? Of heeft u vragen over onze diensten en ontvangt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen komen we tot een creatieve en effectieve oplossing. U bereikt ons door te bellen naar 033 448 15 46 of door te e-mailen naar info@imoss.nl.