Plein- en parkontwerp

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Bij IMOSS in Amersfoort kunt u terecht voor een creatief en realistisch plein- en parkontwerp. We werken bij ons ontwerp- en adviesbureau voor stedenbouw, landschap en buitenruimte snel, zorgvuldig en met oog op hoge kwaliteit. Bij ons profiteert u van een persoonlijke aanpak en een uniek ontwerp.

Bent u geïnteresseerd in plein- en parkontwerp door onze professionele ontwerpers?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Plein- en parkontwerp voor de overheid en bedrijven

Wij zorgen met onze integrale visie en praktische aanpak voor een passend plein- en parkontwerp dat aansluit op onze drie thema’s: duurzame gebiedsontwikkeling, verblijven en verbinden én transformatie in de stad. Door IMOSS in te schakelen voor een plein- en parkontwerp, profiteert u van een duurzaam ontwerp voor uw plein of park. We werken graag met u samen, daar we een gezamenlijk belang nastreven.

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in plein- en parkontwerp door onze professionele ontwerpers? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals een inrichtingsplan voor een buitenruimte of participatie bij gebiedsontwikkeling? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U neemt contact met ons op door te bellen naar 033 448 15 46 of door een e-mail te sturen naar info@imoss.nl. We helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen en het bespreken van de mogelijkheden.