Stedenbouw vanuit ons bureau in Amersfoort

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Bent u op zoek naar een stedenbouwkundig adviesbureau voor stedenbouw in Amersfoort? IMOSS is de specialist die u nodig heeft! Wij denken oplossingsgericht, werken snel en zorgvuldig en streven altijd naar het gezamenlijk belang. Schakelt u ons stedenbouwkundig adviesbureau uit Amersfoort in voor stedenbouw, dan profiteert u van een concrete uitwerking van uw wensen.

Bent u op zoek naar een stedenbouwkundig adviesbureau voor stedenbouw in Amersfoort?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Stedenbouw door ons stedenbouwkundig adviesbureau in Amersfoort

Bij stedenbouwkundig ontwerp- en adviesbureau IMOSS in Amersfoort voorzien we u van advies of werken we naast een haalbaarheidsonderzoek een compleet plan voor stedenbouw voor u uit. Bespreek simpelweg uw wensen voor het betreffende gebied en wij doen de rest. Bij het opstellen van een plan leggen we diverse zaken vast, bijvoorbeeld: stedenbouwkundige hoofdopzet, relatie met omliggende deelplannen, duurzaamheidsmaatregelen die op gebiedsniveau getroffen moeten worden, woonmilieudifferentiatie, gemiddelde woningdichtheid, verkeersontsluiting, wandel- en fietsroutes, waterstructuur, groenstructuur, de ligging en doelgroep van de speelvoorzieningen en nog veel meer. Kortom: bij stedenbouwkundig adviesbureau IMOSS in Amersfoort wordt overal aan gedacht bij uw project gericht op woningbouw en andere vormen van stedenbouw.

Elke opdracht is anders en verdient een unieke benadering

Ons stedenbouwkundig adviesbureau in Amersfoort vindt dat alle opdrachten voor stedenbouw uniek zijn. Doordat iedere opdracht uniek is, verdient deze ook een unieke benadering, waarbij kwaliteit altijd aan de basis staat. We gebruiken voor alle opdrachten wel de volgende drie overkoepelende thema’s:

  1. Transformatie van de stad
  2. Duurzame gebiedsontwikkeling
  3. Verblijven en verbinden

Neem contact op met onze deskundige medewerkers

Bent u geïnteresseerd in stedenbouw door ons stedenbouwkundig ontwerp- en adviesbureau in Amersfoort? Of heeft u vragen en ontvangt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 033 448 15 46 of door te e-mailen naar info@imoss.nl. We zijn u graag van dienst.