Een stedenbouwkundig ontwerp- en adviesbureau vlak bij Utrecht

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Bent u op zoek naar een stedenbouwkundig adviesbureau in de buurt van Utrecht? IMOSS in Amersfoort, nabij Utrecht, is een stedenbouwkundig adviesbureau en ontwerpbureau voor diverse projecten in de stedenbouw. Wij werken snel en nauwkeurig en nemen alle factoren in beschouwing, wanneer we een plan aannemen met ons stedenbouwkundig bureau in de Randstad.

Een stedenbouwkundig plan voor een grootstedelijk gebied, zoals Utrecht

Wanneer u ons stedenbouwkundig adviesbureau en ontwerpbureau inschakelt voor stedenbouw in Utrecht of omgeving, werken we de gewenste situatie concreet uit. We voeren de gewenste ontwikkeling op het gebied van ruimtegebruik, programma, infrastructuur en groen en water door in het plan. Ons stedenbouwkundig ontwerpbureau kiest bij een groot stedenbouwkundig plan voor een grootstedelijk gebied, zoals Utrecht, voor een planning per bouwfase. Voor kleinere projecten in de stedenbouw in regio Utrecht kiezen we bij stedenbouwkundig ontwerpbureau IMOSS om het plan in één keer op te stellen. Zo werken we gestructureerd en overzichtelijk voor alle betrokken partijen en streven we naar een gezamenlijk belang.

Bent u op zoek naar een stedenbouwkundig adviesbureau in de buurt van Utrecht?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

De positie van de infrastructuur binnen het planvormingsproces

Bij het opstellen van een stedenbouwkundig plan voor stedenbouw in een grootstedelijk gebied, zoals Utrecht, wordt de positie van de belangrijkste infrastructuur binnen de fase vastgelegd. Dit zorgt ervoor dat we precies weten hoe we het gebied klaar kunnen maken voor de bouw. Qua stedenbouwkundig ontwerp vormt het stedenbouwkundig plan in een grootstedelijk gebied de basis voor enerzijds de uitwerking van de woonvelden (kavelpaspoorten) als de uitwerking van de openbare ruimte (inrichtingsplannen) in bijvoorbeeld Utrecht. Naast stedenbouwkundige plannen voeren we vanuit ons stedenbouwkundig bureau in de Randstad nog vele andere soorten plannen voor u uit. Ook als u bijvoorbeeld een inpassingsplan of verkavelingsplan wilt laten maken, staan wij graag voor u klaar.

Geschikte oplossingen voor complexe problemen

Bij Stedenbouwkundig adviesbureau IMOSS in Amersfoort, vlak bij Utrecht, komen we met onze integrale visie en praktische aanpak tot de beste oplossingen voor complexe stedenbouw. Ons stedenbouwkundig bureau bedenkt altijd een creatief maar realistisch plan voor stedenbouw in Utrecht en de rest van de Randstad. Van grootschalige ontwikkelstrategieën tot inrichtingsplannen en van masterplan tot verkavelingsplan, alles wordt verzorgd door onze experts. Bij al onze projecten streven we ernaar om plekken te creëren waar mensen prettig leven en waar de natuur één wordt met de omgeving. Natuurlijk wordt elk project van ons stedenbouwkundig ontwerpbureau in samenhang met de wensen van de gebruiker vormgegeven.

Neem gerust contact met ons op voor advies

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons stedenbouwkundig bureau voor stedenbouw in Utrecht of ergens anders in de Randstad? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 033 448 15 46 of e-mailen naar info@imoss.nl.