Een inpassingsplan in Utrecht

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Een inpassingsplan voor regio Utrecht en de rest van de Randstad zorgt ervoor dat de overheid de bestemming van een bepaald juridisch gebied kan vastleggen. Door middel van een inpassingsplan is het mogelijk om een bestemmingsplan van de gemeente of provinciaal inpassingsplan te overrulen. Heeft u een hoogwaardig inpassingsplan nodig voor provinciaal belang in de Randstad, zoals Utrecht? IMOSS uit Amersfoort helpt u verder.

Wilt u een inpassingsplan laten maken voor regio Randstad, zoals Utrecht?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Het belang van een inpassingsplan in de Randstad, zoals Utrecht

Het inpassingsplan is te vergelijken met bijvoorbeeld een bestemmingsplan van een gemeente, zoals de gemeente Utrecht of elders in de Randstad. Wanneer u als grote overheid, kleine overheden wilt overrulen, zorgt u voor een plan van IMOSS: dé adviseur in gebiedsontwikkeling. Het inpassingsplan voor uw omgeving bepaalt concreet waar een ruimtelijke activiteit is toegestaan in de buitenruimte en openbare ruimte. We werken snel, zorgvuldig en met het oog op de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Samen streven we naar een gezamenlijk belang en denken we in oplossingen.

Neem contact met ons op

Wilt u een inpassingsplan laten maken voor regio Randstad, zoals Utrecht? IMOSS uit Amersfoort is u graag van dienst. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 033 448 15 46 of te e-mailen naar info@imoss.nl. We helpen u graag door middel van persoonlijk en professioneel advies.