Advies op het gebied van groen en water

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Wanneer u graag advies wilt op het gebied van groen en water, is IMOSS uit Amersfoort (nabij Utrecht) de partner die u zoekt. Wij staan organisaties bij die projecten uitvoeren die gericht zijn op stedenbouw en landschappen. Ons bureau zorgt voor een goede samenhang tussen uw wensen en de aanwezige flora en fauna op locatie en dragen zo bij aan gebiedsontwikkeling op duurzame wijze.

Heeft u behoefte aan advies over de aanwezigheid van groen en water op uw locatie in bijvoorbeeld Utrecht?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld
IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Wij voorzien u van deskundig advies op het gebied van groen en water in regio Utrecht

De professionals die werkzaam zijn bij ons kantoor, zijn allen erg oplossingsgericht ingesteld. Indien u advies wilt hoe u het geheel aan groen en water op uw locatie in bijvoorbeeld Utrecht kunt behouden, staan wij graag voor u klaar. De aanleg en het beheer van buitenruimten is in goede handen bij ons. Wij dragen op die manier bij aan duurzame gebiedsontwikkeling en helpen, indien gewenst, zelfs een volledige gebiedstransformatie uit om uw locatie groener en duurzamer te maken.

Laat u adviseren door experts

Als specialist in landschapsarchitectuur staan wij u graag bij met advies op het gebied van groen en water in bijvoorbeeld regio Utrecht. Wij vertellen u alles over de projecten van ons bureau in Amersfoort en hoe u flora en fauna de ruimte implementeert op uw locatie. Ga met ons in gesprek en laat u adviseren door professionals. Hiervoor neemt u contact met ons op door te bellen naar 033 448 15 46 of e-mailen naar info@imoss.nl.