Participatie bij gebiedsontwikkeling

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Bij IMOSS, gevestigd in Amersfoort, vinden we participatie bij gebiedsontwikkeling erg belangrijk. Onze aanpak wordt dan ook gekenmerkt door samenwerkingen en integriteit. Samen met partners en experts denken we in projectteams na over de opdrachten die we krijgen. De gecontroleerde processen en heldere planningen zorgen ervoor dat de participatie bij gebiedsontwikkeling soepel en snel verloopt, maar wel met het oog op de hoogste kwaliteit.

Wilt u ons inschakelen voor het transformeren van een gebied of heeft u vragen over onze diensten?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Participatie van verschillende stakeholders bij gebiedsontwikkeling

Een goede klimaatadaptatie en een gebalanceerd woon- en werkmilieu staan centraal in onze projecten en plannen. Het liefst vertalen we klimaatambities en duurzaamheid zo concreet mogelijk in onze plannen. Daarnaast vinden we het belangrijk om te onderzoeken wat de beleving van een plek is. Bij gebiedsontwikkeling kiezen we daarom het liefst samen met de bewoner, ondernemer of andere belanghebbende de fijnste oplossing uit. Zo streven we naar een gezamenlijk belang. Bekijk gerust onze eerdere projecten om een beeld te krijgen van onze diensten.

Neem contact op met onze experts

Bent u benieuwd naar participatie bij duurzame gebiedsontwikkeling, wilt u ons inschakelen voor het transformeren van een gebied of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 033 448 15 46 of te e-mailen naar info@imoss.nl. We helpen u graag door middel van persoonlijk en professioneel advies.