Stadsontwikkeling

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Wanneer u IMOSS inschakelt voor stadsontwikkeling, bent u verzekerd van de beste resultaten. Een stad verandert continu. Deze veranderingen zijn soms klein, maar soms ook erg groot. IMOSS uit Amersfoort onderzoekt graag de potentie van een stad om te kijken hoe deze het best ontwikkeld kan worden. Zo zorgen wij voor duurzaamheid in onze aanpak van stedelijke ontwikkeling. Wij ontwerpen de stad voor de mens, en verliezen deze waarde nooit uit het oog. We nemen altijd de menselijke maat mee in ons ontwerp, om zo mooie en prettig leefbare plekken in een stad te realiseren door middel van stadsontwikkeling.

Heeft u interesse in onze duurzame aanpak voor stedelijke ontwikkeling?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Diverse projecten voor stadsontwikkeling

Wij werken mee aan diverse projecten voor stadsontwikkeling. Zo zorgen wij ervoor dat steden een prettige omgeving worden om te wonen, werken en leven. Bij onze benadering van landschapsarchitectuur maken wij ons hard voor verbeterde duurzaamheid in stedelijke ontwikkeling. U schakelt ons bijvoorbeeld in voor verschillende diensten, waaronder:

Wij werken graag een creatief maar realistisch plan of ontwerp uit voor stadsontwikkeling en groene stadsplanning voor bedrijven en de overheid.

Bespreek de mogelijkheden van uw project

Heeft u interesse in onze duurzame aanpak voor stedelijke ontwikkeling? Of heeft u vragen over onze aanpak voor duurzaamheid in stedelijke ontwikkeling of ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. We vinden een persoonlijke benadering belangrijk, en staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken. U neemt contact met ons op door te bellen naar 033 448 15 46 of e-mailen naar info@imoss.nl.