Stadsontwikkeling

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Wanneer u IMOSS inschakelt voor stadsontwikkeling, bent u verzekerd van de beste resultaten. Een stad verandert continu. Deze veranderingen zijn soms klein, maar soms ook erg groot. IMOSS uit Amersfoort onderzoekt graag de potentie van een stad om te kijken hoe deze het best ontwikkeld kan worden. Wij ontwerpen de stad voor de mens, en verliezen deze waarde nooit uit het oog. We nemen altijd de menselijke maat mee in ons ontwerp, om zo mooie en prettig leefbare plekken in een stad te realiseren door middel van stadsontwikkeling.

Heeft u interesse?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Diverse projecten voor stadsontwikkeling

Wij werken mee aan diverse projecten voor stadsontwikkeling. Zo schakelt u ons bijvoorbeeld in voor het autovrij maken van straten en het ontwerpen van parken en pleinen, maar ook voor een compleet stedenbouwkundig plan of een ontwikkelstrategie raadpleegt u onze diensten. Wij werken graag een creatief maar realistisch plan of ontwerp uit voor stadsontwikkeling voor bedrijven en de overheid.

Bespreek de mogelijkheden van uw project

Heeft u interesse in stadsontwikkeling door IMOSS in Amersfoort? Of heeft u vragen over onze diensten of ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. We vinden een persoonlijke benadering belangrijk, en staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken. U neemt contact met ons op door te bellen naar 033 448 15 46 of e-mailen naar info@imoss.nl.