Stad van de Toekomst

De stad van de toekomst. Hoe ziet deze eruit? IMOSS denkt nu al na over Nederland in 2027. Hoe gaan we wonen, werken, consumeren en recreëren? Oftewel, hoe zien onze steden er dan uit? ‘s Ochtends een parkeerplaats, ’s middags een speeltuin en ’s avonds een terras op de hoek van uw straat? Een belangrijk onderdeel van hoe de stad van de toekomst eruitziet, is de rol van logistiek in het geheel.

De stad van de toekomst, samen realiseren we het

IMOSS gaat aan de slag met PostNL en Prime Vision om drie werelden bij elkaar te brengen en vorm te geven aan het thema: ‘De stad van de toekomst’. De drie werelden bestaan uit:

  1. De fysieke leefomgeving
  2. De stadslogistiek
  3. De virtuele omgeving

We zitten nu in de verzamelfase waarin we visionairs, trendwatchers en andere out-of-the-box-denkers zoeken die samen met ons deze (logistieke) puzzel willen leggen. Heeft u interesse? Stuur een e-mail naar anna.paulides@postnl.nl en ga met ons in gesprek!

Samen werken we ideeën uit

We plannen een kort (of lang) interview in en werken samen uw ideeën met betrekking tot de stadsontwikkeling van de stad van de toekomst verder uit. Dit met als doel om tot een visie voor stedelijke transformatie voor de stad in het jaar 2027 te komen. U werkt hiervoor samen met:

Bel ons op of stuur ons een e-mail

Heeft u andere vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 033 448 15 46 of te e-mailen naar info@imoss.nl. Onze specialisten staan voor u klaar in Amersfoort.