Stad van de Toekomst

De stad in 2027, hoe gaat die functioneren? Hoe gaat de fysieke stad, de stadslogisitek en de virtuele omgeving straks naadloos in elkaar over en wat betekend dat voor de leefbaarheid van de stad?

IMOSS denkt nu al na over Nederland in 2027 en over de creatie van de stad van de toekomst! Hoe gaan we wonen, hoe gaan we werken, hoe consumeren we en hoe recreëren we? Ofwel, hoe zien onze steden er dan uit? ‘s ​Ochtends een parkeerplaats, ’s middags een speeltuin en ’s avonds een terras op de hoek van uw straat? Belangrijk onderdeel van hoe deze stad van de toekomst eruitziet, is de rol van logistiek in het geheel.

De stad van de toekomst; samen realiseren we het!

IMOSS gaat aan de slag met PostNL en Prime Vision om drie werelden bij elkaar te brengen en vorm te geven aan het thema: ‘De stad van de toekomst’. De drie werelden bestaan uit:

  1. De fysieke leefomgeving
  2. De stadslogistiek
  3. De virtuele omgeving

We zitten nu in de verzamelfase waarin we visionairs, trendwatchers en andere out-of-the-box-denkers zoeken die samen met ons deze (logistieke) puzzel willen leggen. Heeft u interesse? Stuur een e-mail naar anna.paulides@postnl.nl en ga met ons in gesprek!

Kom op gesprek voor het uitwerken van ideeën

We plannen een kort (of lang) interview en werken uw ideeën met betrekking tot stadsontwikkeling van de stad van de toekomst verder uit. Dit met als doel om tot een visie voor stedelijke transformatie voor de stad in het jaar 2027 te komen. U werkt hiervoor samen met Anna PaulidesRogier HavelaarJorick DamFleur Baars-Houg! Heeft u andere vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 033 448 15 46 of e-mailen naar info@imoss.nl.