Massastudie

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

Heeft u een project op de planning staan en wilt u hiervoor een massastudie uit laten voeren? IMOSS staat graag voor u klaar. Wij zijn een ontwerp- en adviesbureau voor stedenbouw, landschap en buitenruimtes. Door een 3D massastudie op maat te maken, weet u precies waar u aan toe bent. Wij treden op als verlengstuk voor uw bedrijf en zorgen op persoonlijke wijze voor een betrouwbare studie.

Heeft u een project op de planning staan en wilt u hiervoor een massastudie uit laten voeren?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld
IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Een massastudie biedt u inzichten in de pijnpunten van uw ontwerp

Middels een 3D massastudie krijgt u inzicht in de ruimtelijke consequenties van een plan. Het geeft een goed beeld van de stedenbouwkundige situatie, maar is zeker geen definitief stedenbouwkundig ontwerp. U krijgt een beeld van zowel de sterke als zwakke punten van uw ontwerp. Op deze wijze krijgt u nieuwe inzichten en past u uw plannen aan op basis van de inzichten die de 3D massastudie u bieden. Uiteindelijk weet u precies waar de mogelijkheden op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling liggen dankzij deze studie.

Laat ons een studie voor u uitvoeren

Naast een 3D massastudie voeren wij nog vele andere diensten voor u uit. U schakelt onze professionals bijvoorbeeld in als u advies wilt omtrent het vormgeven van een omgevingsvisie. Of heeft u behoefte aan een hoogbouweffectrapportage? Ook dan staan wij voor u klaar. Laat ons een massastudie of ander type onderzoek verzorgen en wij voorzien u graag van oplossingen op maat. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Bel dan gerust naar 033 448 15 46 of stuur een e-mail naar info@imoss.nl. Verder is het ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen.