Weypoortsche Reede te Nieuwerbrug in de verkoop

Op 22 juni 2019 is in het Fort Wierickeschans het Inrichtingsplan aan de buren en geïnteresseerden gepresenteerd en 29 juli 2019 is het inrichtingsplan definitief vastgesteld. De keuze is gemaakt voor een hybridemodel. Totaal 15 kavels. Van de 15 kavels zijn er 9 die als kavel worden verkocht en waar u als koper zelf uw huis op kunt ontwikkelen en laten bouwen. 4 Woningen type twee onder 1 kap en 2 kavels waar u of zelf een huis op kunt ontwikkelen/ bouwen of u koopt de kavel met woning.

Het Plan

Aan de Weijpoort te Nieuwerbrug aan den Rijn wordt, in een prachtige groene omgeving en met een ligging aan de Oude Rijn, een onderscheidend woongebied met duurzame woningen ontwikkeld. Ontwikkelaar GREEN Real Estate B.V. transformeert een voormalig bedrijfsterrein tot een parkachtige woonomgeving met diverse bouwkavels.

Weypoortsche Reede,
De beste reden om naar huis te gaan…

De 15 woonkavels van de Weypoortsche Reede zijn gesitueerd aan twee scheggen en een hofje. Particulieren krijgen de kans om opdracht te geven tot de bouw van een vrijstaande- of 2-onder-1-kapwoning naar wens in dit unieke woongebied. Een eigen ligplaats voor een sloep in de haven van Weypoortsche Reede is inbegrepen bij de kavel. Rust, vrijheid, water en groen… Weypoortsche Reede biedt je een heerlijke woonomgeving op een van de mooiste plaatsen in het Groene Hart.

Unieke woonbeleving

De ligging van het plan is bijzonder: langs het Jaagpad aan de Oude Rijn en middenin het groen. Met het verkavelings- en inrichtingsontwerp tilt IMOSS wonen aan het water naar een hoger plan.

De woningen zijn gesitueerd aan een hofje en twee zgn. scheggen (dat zijn groene doorzichten) richting de Oude Rijn. De locatie wordt in een parkachtige sfeer gebracht met mooie lantaarns, (fruit)bomen, hagen als erfafscheidingen, een klimboom, grasveldjes en een heuse BBQ-plaats.

 

In de haven van Weypoortsche Reede beschik je over een eigen ligplaats voor een sloep. Dat is echt uniek voor de omgeving, want zo’n eigen ligplaats wordt nagenoeg niet meer uitgegeven. Tijdens een zonnige dag vaar je naar Leiden, Amsterdam of dichterbij: Woerden. Op de fiets de omgeving verkennen en genieten van de natuur? Het kan hier allemaal. En dan te bedenken dat je met de auto binnen 10 minuten op de A12 bent. Door de centrale ligging van het plan ben je in een mum van tijd in Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam.

Via deze link is de verkoopsite te bezoeken. Meer info is op onze projectwebsite te vinden.