Webinar: Ontdek de toekomst van stedenbouwkundig ontwerp met IMOSS & Vectorworks

In deze online sessie neemt IMOSS je mee in hun visie en praktische aanpak om stedelijke uitdagingen te overwinnen. Want landschapsontwerp is vaak complex, maar Vectorworks maakt het eenvoudiger.

Complexe stedelijke projecten? Ontdek hoe IMOSS ze aanpakt!

Schrijf je in voor ons gratis webinar op 20 februari om 13u00. In deze online sessie neemt IMOSS je mee in hun visie en praktische aanpak om stedelijke uitdagingen te overwinnen. Want landschapsontwerp is vaak complex, maar Vectorworks maakt het eenvoudiger.

Vectorworks helpt je om complexe ontwerpen te visualiseren en te communiceren. Zo kan je de brug slaan tussen de verschillende stakeholders zoals gemeenten, projectontwikkelaars en de uitvoerders. Dit bespaart je heel wat tijd en geld. Ontdek tijdens het webinar hoe het werkt!

Wat komt aan bod:

  • Slim gebruik van open data in Vectorworks: Ontdek hoe IMOSS Vectorworks inzet als gereedschap om beleidsuitgangspunten en relevante data te integreren en te stroomlijnen.
  • Ruimteclaim: een puzzel met te veel stukjes? IMOSS kiest voor slimme combinaties en durft keuzes te maken, ondersteund door de integratie van openbare gegevens in hun ontwerpomgeving.
  • Efficiënte workflow: Verken bewezen methoden om data te stroomlijnen, waardoor complexe stedenbouwkundige vraagstukken efficiënt worden aangepakt met besparingen in tijd en middelen.
  • Integratie van ontwerp en data: IMOSS gebruikt Vectorworks als een krachtige tool die inzicht biedt tijdens het ontwerpproces en fungeert als een verbindende schakel tussen data en stedenbouwkundig ontwerp.

Schrijf je hier in voor de gratis Webinar.