IMOSS studiereis naar Antwerpen en Brussel

Jaarlijks bezoeken wij een Europese stad ten behoeve van de IMOSS studiereis

Een jaarlijks terugkerend evenement op onze agenda is de IMOSS studiereis. Deze reis gaat altijd naar een Europese stad en dit jaar zijn wij met de trein naar onze Zuiderburen afgereisd en hebben Antwerpen en Brussel bezocht. Wij hebben prachtige projecten bezocht en hebben als team erg genoten.

De stedenbouwkundige ontwikkeling van Antwerpen is een voortdurend proces. Door de jaren heen heeft de stad verschillende stadsvernieuwingsprojecten uitgevoerd, zoals de herontwikkeling van de oude havengebieden tot moderne woon- en werkruimtes. Hierdoor heeft de stad een unieke mix van oude en moderne architectuur gekregen.

De stad heeft ook aandacht besteed aan het creƫren van groene ruimtes en heeft verschillende parken en pleinen aangelegd om het welzijn van haar inwoners te bevorderen. Zo is het Stadspark, een prachtig park in het centrum van de stad, een populaire plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Al met al is Antwerpen een stad met een rijke geschiedenis, een unieke mix van oude en moderne architectuur en een bruisende culinaire scene. Door de voortdurende stedenbouwkundige ontwikkeling blijft Antwerpen zichzelf vernieuwen en verrassen.