Gebiedsontwikkeling in Nederland

IMOSS Stedenbouw, Landschap en Buitenruimte

✓ Persoonlijke omgang

✓ Gezamenlijk belang nastreven

✓ Oplossing gericht

IMOSS is de ideale partner als u op zoek bent naar een expert in gebiedsontwikkeling op diverse locaties in Nederland. Wij zijn een deskundig adviesbureau met uitgebreide kennis van stedenbouw, landschap en buitenruimte. Hoe uw project er ook uitziet, onze professionals helpen u graag bij de gebiedsontwikkeling en staan u op persoonlijke wijze bij.

Heeft u interesse?

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

IMOSS gebiedsvisie IJsselstein Paardenveld-Hazenveld

Professionele ondersteuning bij gebiedsontwikkeling in heel Nederland

Duurzame gebiedsontwikkeling is iets wat ons bureau in Amersfoort erg belangrijk vindt bij elk project dat wij uitvoeren in Nederland. Bij gebiedsontwikkeling hebben wij niet alleen oog voor de woon-werkomgeving, maar staan bijvoorbeeld ook het milieu, de mobiliteit en de energie centraal. IMOSS participeert bij gebiedsontwikkeling in Nederland en kijkt op zorgvuldige wijze welke thema’s leidend zijn. Uiteraard heeft een woongebied behoefte aan andere dan een recreatief natuurgebied. Daarom geven wij graag onze gebiedsvisie over hoe u uw gebied het best vorm kunt geven. Zo bieden wij u te allen tijde een oplossing op maat.

Schakel onze professionals in

Wij ondersteunen u graag bij de uitvoer van uw project. Heeft u behoefte aan een adviseur gericht op gebiedsontwikkeling in Nederland? Ontdek dan wat onze professionals voor u kunnen betekenen. U schakelt ons eenvoudig in door te bellen naar 033 448 15 46 of door een e-mail te sturen naar info@imoss.nl.